Telvin sanat akademi özel çocuklar için sahne aldı

Sinop Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı’nın yönetmiş olduğu “Neşeli Ülke” adlı çocuk oyunu Dünya Engelliler Haftasında farkındalık oluşturmak için “Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi” de Özel çocuklar ile buluştu. Sinop Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği iş birliği ile gerçekleşen ve Emre Kiraz, Tuğçe Yılmaz, Alkım Çorak, Emre Akmanoğlu,Seçil Ekici, Bayram Karakaş, İlkay Selek ile Abdullah Genç’in rol aldığı oyun çocukları kahkahalara boğdu.
Gösteri sonrası kurum müdürü Berrin Gürleyen ‘’ Telvin Sanat Akademi ailesinin çalışmalarını yakından izliyor ve takdir ediyoruz. Sizin gibi değerli insanlar sayesinde yeni nesil sanatla büyüyor. Gülbahar hanıma, ekibine ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine gösterileri ve ziyaretleri için teşekkür ederiz ‘’ dedi.

Gösteri sonrası çocuklar tarafından yapılan hediyeleri oyunculara ve dernek üyelerine takdim etti. Oyunun Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman, yaşadığı gururu ve mutluluğu dile getirerek “3 Aralık Dünya Engelliler Haftasında sahneye çıkmanın bizim için ayrı bir anlamı var. Sahneye çıkıp sergilediğimiz performans ve çocuklardan aldığımız güzel enerji bizleri çok mutlu etti. Buradaki asıl amacımız özel çocuklarımıza sanatı, tiyatroyu sevdirmek ve ilgilerini arttırmaktı. Bunu başarabildiysek ne mutlu bize. Sevgi ve sabır ile bütün zorlukların üstesinden hep beraber geleceğiz .Son olarak sanat karanlığı aydınlatır. Bir sonraki gösterimizde görüşmek dileğiyle” dedi.